Velkommen til Vejers Strand

Er I på udkig efter et feriehus til en storslået familieferie? Så er disse 2 nyopførte (2019/21) perler på Pedersvej i Vejers helt ideel! Med plads til 10 personer og hund, kan hele familien komme med, og de luksuriøse omgivelser byder blandt andet på aktivitetsrum, massagestol, sauna og et lækkert Spa og Vildmarksbad eller Jacuzzi.

Nybygget feriedrøm med aktivitetsrum, spa og sauna

Disse flotte feriehuse i Vejers Strand er først opført i 2019/21 og byder på alt, hvad feriehjertet begærer. Den flotte indretning med moderne interiør og afdæmpede farver sætter rammerne for en afslappende ferie, og de hvide vægge og høje lofter får de 190 kvadratmeter til at føles endnu mere rummelige.

Der er sørget for underholdning til enhver smag. I aktivitetsrummet kan I give jer i kast med poolbordet, bordtennis eller dart, og det største af husets 2 badeværelser er indrettet med en lækker wellnessafdeling med hhv. spabad/vildmarksbad eller Jacuzzi og begge huse med sauna.

Gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør ferien fuldstændig ukompliceret på trods af den store flok, der er af sted, og den hurtige og stabile internetforbindelse sørger for, I alle kan være online.

Skøn terrasse med spa/ vildmarksbad eller Jacuzzi og kort vej til hav og by

Feriehusene har en rigtig god terrasse, der både er åben og har en overdækket del, så I kan nyde den friske luft i al slags vejr. Der er havemøbler nok til alle, samt et par gode liggestole, og ikke mindst en stor grill, så I kan udnytte de skønne sommerdage til fulde og runde af med en god middag i aftensolen. Der er gyngestativ og legetårn med rutchebane på grunden.

Et ekstra highlight på terrassen er vildmarksbadet eller Jacuzzi. Det varme bad kan benyttes hele året rundt, og findes der bedre måder at slutte en perfekt feriedag af på, end med en afslappende jacuzzi-session under stjernehimmelen?

I får ikke kun et lækkert feriehus, men også en dejlig beliggenhed midt i den vestjyske natur og med kun 700 meter til Vesterhavet og 500 meter til Vejers Strands hyggelige bymidte.

Del siden